Categories
Latest

«To synaísthima kai o trópos proséngisis tou Tornaríti me ékanan na po “nai” ston Olympiakó»

Ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕΕΚ, Χρυσοβαλάντης Καπαρτής, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «επί παντός αθλητικού» με τον Μάκη Νικολάου για τη φετινή σεζόν της ομάδας του και για τη νέα που θα τον βρει στον Ολυμπιακό.

Η ΠΑΕΕΚ έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες αυτή τη σεζόν και οι Κύπριοι φίλαθλοι απολαμβάνουν συχνά να το στοιχημα στους αγώνες που έχει παίξει αυτή η ομάδα.

«Έχουμε συμφωνήσει σε όλα, υπογράψαμε και επιστρέφω στον Ολυμπιακό. Είναι η ομάδα που άρχισα από μικρό παιδί, η ομάδα που αγάπησα και που όνειρό μου ήταν να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα. Για κάποιους λόγους έφυγα, ξαναήρθα και ξαναέφυγα… Τώρα επιστρέφω και πάλι. Υπήρχε ενδιαφέρον πριν την έναρξη της σεζόν από την Καρμιώτισσα με τους ανθρώπους της οποίας έχω πολύ καλές σχέσεις, όμως αποφάσισα να μείνω στην ΠΑΕΕΚ. Είχα προτάσεις από άλλες δύο ομάδες Α’ Κατηγορίας, ενδιαφέρον από άλλη μια, όμως έβαλα κάτω το συναίσθημα και επέλεξα τον Ολυμπιακό. Ήταν και ο τρόπος προσέγγισης από τον κ. Τορναρίτη».

«Είναι μια πετυχημένη σεζόν από όλες τις απόψεις. Μόνο και μόνο που ακούστηκε το όνομά της στην Α’ Κατηγορία ήταν μεγάλη επιτυχία. Παλέψαμε όλα τα παιχνίδια και είμασταν ανταγωνιστικοί. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την επίδοσή μου, όμως πάντα θέλω να κάνω το κάτι παραπάνω. Περιμένω να κάνουμε μια πάρα πολύ καλή πορεία στη νέα σεζόν με τον Ολυμπιακό. Όσο για εμένα θέλω να βελτιώνομαι και τα υπόλοιπα θα έρθουν στην πορεία».