Categories
Latest

Απόλλων: Μπορούν να βγουν στον «αφρό»

Για διάφορους λόγους ορισμένοι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα δεν αγωνίζονται αρκετά και είναι οι δεύτερες ή και τρίτες επιλογές του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ. Όμως κατά τη διάρκεια μιας σεζόν υπάρχουν συγκυρίες, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα και εκεί που ήταν αναπληρωματικοί να μετατραπούν σε βασικοί. Τέτοιοι παίκτες είναι οι Βούκασιν Γιοβάνοβιτς, Πέτρος Ψύχας, Γιώργος Μαλεκκίδης, Αρνό Τζουμ, Λούκα Στορ και Ντανίλο Σπόλιαριτς συν τον Ρεβάζ Ίντζια.

Οι τραυματισμοί σημαντικών παικτών στον Απόλλωνα τους δίνει την ευκαιρία να έχουν περισσότερες πιθανότητες να τους υπολογίζει ο Γερμανός τεχνικός. Θυμίζουμε πως εκτός, για μεγάλο διάστημα, θα μείνουν οι Κυριάκου και Πίττας, ενώ τραυματίες είναι και οι Μάρκοβιτς και Γιάνκα («τρέχει» να προλάβει). Ο Ίντζια έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα (24’), ενώ ούτε στο φιλικό με την Ομόνοια Αραδίππου χρησιμοποιήθηκε, δείγμα της έλλειψης εμπιστοσύνης. Για αυτό μοιάζει δύσκολο για την ώρα να μπει στο ροτέισον.

Άρα κάποιοι παίκτες θα βγουν στον «αφρό» για να αναπληρώσουν τα κενά των δύο Κυπρίων και του επιθετικού από το Κουρασάο. Μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ώρα αποδείξεων για κάποιους.

ΒΟΥΚΑΣΙΝ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ

Μια μεταγραφή με περγαμηνές ήταν ο Σέρβος αμυντικός. Όμως λόγω τραυματισμών δεν μπόρεσε να παίξει πολλές φορές, αφού μετράει μόλις μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα (98’) και άλλη μία στο κύπελλο. Το γεγονός πως το πρώτο του παιχνίδι ήταν και το πιο πρόσφατο, του δίνει αρκετές πιθανότητες να βρεθεί για δεύτερη φορά στο αρχικό σχήμα. Είναι παίκτης που ήρθε για να κάνει τη διαφορά και απλά αναζητεί ρυθμό για να αποδείξει την αξία του. Λογικά θα του δοθεί η ευκαιρία και κόντρα στην ΠΑΕΕΚ. Και αυτό το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο στην το καλυτερο στοιχηματικο site MeridianBet.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΛΕΚΚΙΔΗΣ

Ο πολυθεσίτης 24χρονος που μπορεί να αγωνιστεί ως στόπερ και ως αριστερός μπακ, έχει δύσκολο έργο, καθώς μπροστά του βρίσκονται αρκετοί παίκτες. Ωστόσο προσπαθεί στους λίγους αγώνες (πέντε), τρεις στο πρωτάθλημα με 104’ προσπαθεί να αποδείξει πως αξίζει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Είναι φιλότιμος παίκτης, που κάθε φορά δίνει το 100% και αν συνεχίσει να κάνει τα «θέλω» του Τσόρνιγκερ, ίσως μπορέσει να κερδίσει τον προπονητή του. Να σημειωθεί πως αγωνίστηκε κι αυτός στο φιλικό.

ΝΤΑΝΙΛΟ ΣΠΟΛΙΑΡΙΤΣ

Δύσκολο έργο έχει ο 20χρονος μέσος για να εκτοπίσει τους συμπαίκτες του από το χώρο της μεσαίας γραμμής. Έχει όμως περισσότερες πιθανότητες πλέον για να εισχωρήσει στην ενδεκάδα ή έστω να αποτελεί μια καλή εναλλακτική λύση στο κέντρο, μετά τον τραυματισμό του Χάμπου. Ο Σπόλιαριτς έχει παίξει σε τέσσερεις αγώνες αλλά με ελάχιστα λεπτά (86’) και ψάχνει κι αυτός την ευκαιρία του. Για να καταφέρει να αγωνιστεί πιο πολύ, θα χρειαστεί να πείσει τον προπονητή του πως αξίζει.

ΛΟΥΚΑ ΣΤΟΡ

Οι πολλές επιλογές που υπάρχουν στον επιθετικό τομέα, άφησαν τον Στορ πιο πίσω στο ροτέισον, με αποτέλεσμα να έχει μόλις τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα (107’). Επιπλέον το γεγονός πως ήρθε τέλη Αυγούστου, χάνοντας την προετοιμασία έπαιξε τον ρόλο του. Όμως ο Σλοβένος φορ στις λίγες ευκαιρίες που πήρε δείχνει πως έχει το γκολ και πως αξίζει την ευκαιρία. Σκόραρε στο κύπελλο και βρήκε δίχτυα στο πρόσφατο φιλικό με την Ομόνοια Αραδίππου, φανερώνοντας πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

ΑΡΝΟ ΤΖΟΥΜ

Άλλος ένας παίκτης που ήρθε το καλοκαίρι, αλλά δεν έχει αγωνιστεί σχεδόν καθόλου. Βέβαια δεν μπορούσε κιόλας, καθώς ήταν τραυματίας για αρκετό καιρό. Όμως επανήλθε και σιγά – σιγά βρίσκει ρυθμό, αφού αγωνίστηκε έστω για λίγο κόντρα στη Δόξα και πήρε χρόνο στο πρόσφατο φιλικό. Οι μόλις δύο συμμετοχές του φέτος (56’), αναμένεται να αυξηθούν σύντομα, ελέω και του τραυματισμού του Χάμπου. Είναι μια συγκυρία που του δίνει την ευκαιρία να τον αντικαταστήσει και παίζει περισσότερο.

ΠΕΤΡΟΣ ΨΥΧΑΣ

Ο νεαρός Κύπριος άσος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, αφού στις θέσεις που αγωνίζεται (υπό προϋποθέσεις αριστερός μπακ, εξτρέμ), ο Απόλλωνας έχει πληθώρα επιλογών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μετράει δύο ολιγόλεπτες συμμετοχές (30’ συνολικά) στο πρωτάθλημα. Είναι ένας παίκτης που περιμένει να του δοθεί η ευκαιρία για να αγωνιστεί περισσότερο. Θετικό για τον 23χρονο είναι πως αγωνίστηκε στο φιλικό με την Ομόνοια Αραδίππου.